Nyckelband med tryck

Dela ut nyckelband med tryck
på era events

Företag vinner på att bjuda in allmänheten till exempelvis mässor, föreläsningar och event. På så sätt når man ut till en större publik och därefter sprids ert budskap vidare. Därmed är det viktigt att ha ett bra budskap, att göra eventet eller mässan intressant och att fånga publiken eller deltagarna. Detta gör att besökarna minns er och lägger företaget på minnet, och sprider det vidare bland vänner och familj. Men det finns mycket mer ni kan göra för att fortsätta sprida medvetenhet om just ert företag även efter att eventet är slut.

Ska du, ni eller ditt företag ha en mässa eller ett event? Då passar det grymt bra att samtidigt ge bort lite gratis reklam, som till exempel ett nyckelband med tryck. Ett förslag är att placera en person i dörröppningen till lokalen och låta denne dela ut gratis nyckelband med just ert tryck på. Ett ammat exempel är att ge bort hela goodiebags fulla med reklamprodukter. Gratis går alltid hem, och om nyckelbandet är snyggt kommer besökarna dessutom att använda det och på så sätt sprids ert företag vidare långt efter mässan eller eventet. Det finns jättemånga sätt att dela ut nyckelbandet på, huvudsaken är att besökarna går därifrån och känner sig nöjda så att de använder reklamprodukterna och därmed sprider ert företag vidare.

Att dela ut nyckelband med ert eget tryck på är inte bara ett bra reklamverktyg, utan dessutom generöst, det ger en bra bild av ert företag och även ett professionellt intryck. Styla ett eget nyckelband med ert eget tryck, er egen företagslogga eller företagets egen slogan och se till att det är bekvämt, användbart, snygg och iögonfallande så att fler människor lägger märke till det.

För vem har inte användning för ett snyggt och bekvämt nyckelband med coolt tryck? Med sådana ute på vift lite varstans i landet kan en ny potentiell kund dyka upp närsomhelst!