Nyckelband med tryck

Säkerhet och nyckelband

Hos oss hittar ni nyckelband i en mängd olika utföranden som ni enkelt kan sätta er egen prägel på. Genom att använda nyckelband med sitt företags logga presenterar man det omedvetet för personer i sin omgivning. Det är helt enkelt ett smart sätt att synas på och är ett perfekt inslag om ni ska stå på en mässa eller ett event. Det fungerar även som en smidig sak att dela ut till besökarna. Bandet kan användas till att fästa plastfickor för namnbrickor, biljetter eller för korthållare. Välj också själva hur enkelt eller avancerat trycket ska vara. Den stora välmöjligheten gör att ni kan välja den funktion och det utseende som passar er bäst. Nyckelbanden levereras med olika fästen för en ökad säkerhet och ett smidigare användande. Säkerhetsfästen och snabbfästen är vanliga alternativ som kommer göra era nyckelband till nya favoriter.

Säkerhetsfäste

Genom att välja till säkerhetsfästen på era nyckelband förhindrar ni till exempel skador eller strypning, detta genom att bandet går isär om ni skulle fastna någonstans eller om någon skulle dra hårt i bandet. Det öppnas helt enkelt av sig självt om det känner av ett starkt tryck. Detta tillval rekommenderar vi starkt.

Snabbfäste

Med ett snabbfäste på nyckelbandet kommer ni snabbt och säkert kunna haka av den nedre delen av bandet. Det är smart tillval om man till exempel planerar att hänga nycklar eller passerkort på sitt band. Väljer ni till ett sådant slipper ni ta av er hela nyckelbandet varje gång ni till exempel ska passera genom en dörr eller liknande. Istället knäpper ni helt enkelt av den nedre delen av bandet, snabbt och smidigt.

Andra yttre faktorer som fungerar bra rent säkerhetsmässigt är att välja band utrustade med reflexer så att ni syns bra i mörkret. Välj de tillbehör och säkerhetsfästen som passar er och era användningsområden allra bäst. Vi hjälper er sedan att ta fram nyckelband efter era önskemål gällande tillval, färg och logga.