Nyckelband med tryck

Tips på hur ni kan sprida nyckelbanden med ert eget tryck på!

Så, ni har bestämt er för att köpa in lite reklamprodukter till företaget för att nå potentiella kunder och öka försäljningen eller antalet uppdrag? Bra val! Men hur ska man sedan sprida dessa reklamprodukter? Det är kanske inte så populärt att pracka på familj och vänner gratisprodukter från företaget, men det finns andra sätt att nå ut till framtida kunder.

Häng nyckelband i entrén

Folk har en förmåga att snappa åt sig av sådant som är gratis, så varför inte hänga några nyckelband med företagets tryck på i entrén, intill en skylt där det står: ”Varsågod, ta ett nyckelband.” Vid dagens slut har det säkert försvunnit några stycken och ert företag har nått nya blickar ute på stan.

Skicka med nyckelband i paketen

Om en kund beställer något från ert företag, skicka med ett nyckelband med företagsloggan på och få kunden glad över en extra gåva samtidigt som ni sprider företaget vidare då kunden använder nyckelbandet.

Låt andra ge bort era nyckelband

Kan det ens bli enklare? Be om att få ställa en låda i någon affär eller kanske på biblioteket, och låt besökarna ta för sig av nyckelbanden. Företaget kommer att spridas vind för våg!

Goodiebags

Ska företaget ha ett event av något slag? En föreläsning? En mässa? Eller bara ett möte? Ta med reklamprodukterna, stoppa dem i goodiebags och låt alla besökare få en innan de lämnar lokalen. Alla blir glada av att få gratisprodukter och en goodiebag säger något om ert företag; det låter kunderna veta att ni är generösa och bryr er om dem, samtidigt som ni får lite gratis reklam för ert varumärke. Perfekt!

Sist men inte minst

Se till att nyckelbandet med ert tryck på är snyggt, bekvämt och enkelt att använda. På så sätt kommer det att bli just det; använt, och det är då nya potentiella kunder ser nyckelbandet med ert tryck på.