Nyckelband med tryck

Nyckelband med tryck

Ett nyckelband är en accessoar som dessutom håller reda på nyckelknippan i fickan eller handväskan eller runt halsen. Det kan också användas för passerkort eller namnlappar, och kan fästas på massvis med olika sätt och likt ett halsband eller en ring kompletterar det en outfit. Ett nyckelband är också praktiskt, eftersom det kan se till att alla nycklar finns på samma plats. Alla har användning för ett nyckelband, så varför inte passa på att använda detta som ett reklamverktyg för ert företag?

Med ett snyggt, bekvämt och iögonfallande nyckelband med er logga, er slogan eller ert företagsnamn på så når ni ut till flera potentiella kunder och här får ni full frihet i att designa nyckelbandet själva. Ni kan välja färger, utformning och naturligtvis även text och logga. Till ett väldigt bra pris får ni en reklamprodukt som sticker ut, som alltid kommer till användning och som sällan behöver bytas ut.

Ett nyckelband är mycket mer än något som kan hålla fast ett passerkort, en namnlapp eller se till att man alltid har koll på nyckelknippan. Den kan också fungera på samma sätt som ett smycke, en sjal eller någon annan accessoar. Med snygga färger och en iögonfallande design kommer nyckelbandet att användas, år efter år och på så sätt kommer nya blickar alltid hitta det. Och nya blickar innebär nya potentiella kunder eller besökare till ert företag.

Nyckelband med tryck är ett otroligt bra, prisvärt och smart sätt att marknadsföra ert företag på eftersom de allra flesta har användning för ett nyckelband, men faktiskt väldigt sällan köper ett själva. Om ert företag delar ut snygga nyckelband gratis kommer de med största sannolikhet att användas och därmed når ert företag ut till fler människor, och därmed fler eventuella kunder. Att göra reklam för sitt företag behöver inte vara svårare än så!