Nyckelband med tryck

Nykelband till företag 2022

Nycklarna försvinner mer och mer och byts ut mot koder eller passerkort. Innebär det att nyckelbandet är på uttåg? Nej absolut inte de har bara ändrat användningsområde. Ett nyckelband kan användas till mycket mer än att hålla just nycklar, det finns plastfickor för visitkort, hållare för passerkort och även hållare till din mobiltelefon.

Nyckelband till anställda

Många tänker på nyckelband som en reklamprodukt som man delar ut på mässor/events eller som annan merch men det är även något som många anställda behöver. I butiker behöver personalen ofta bära runt på passerkort och/eller nycklar för att komma åt lager, säljare som knackar dörr behöver bära ett identifikationskort för att visa att de kommer från det påstådda företaget och vårdanställda behöver även de ofta passerkort och/eller nycklar. Som företag kan ni då förutom att trycka upp nyckelband som reklamgåva även dela ut dessa bland er personal att använda under sitt arbete. Att ha nyckelband med er logga för personalen gör även att de lättare känns igen.

 

nyckelband för passerkort

Designa eget nyckelband

Nyckelband är enkla att trycka sin logga eller text på och det finns stor möjlighet till variation. De finns i mängder av färger och mönster på själva bandet och trycket kan varieras från enstaka tryck till att täcka hela nyckelbandet. Du kan även variera hur själva spännet ser ut och vilket material och bredd nyckelbandet har.

Säkerhetslås

En del band har ett säkerthetslås i mitten så att om man fastnar med sitt nyckelband så öppnas det. Ett nyckelband bör ej användas alls om risken för att fastna är stor men ibland finns det en mindre risk för detta och man önskar då ha denna extra säkerhet.

Tillbehör till nyckelband

Köper ni in nyckelband med tryck till anställda glöm inte att även se till så att ni har rätt tillbehör. Är tanken tex att de anställda ska hänga sitt passerkort i nyckelbandet är det bra att lägga till en ficka som de kan förvara kortet i så det går att hänga i nyckelbandet.

Varför nyckelband som reklamprodukt?

Slutligen svarar vi på frågan varför nyckelband som reklamprodukt? Det är en enkel, relativt billig och användbar produkt. Då denna produkt bärs utanpå kläder så blir den väldigt synlig och alla runtomkring kan se er logga som pryder nyckelbandet.

Det finns nyckelband i flera olika prisklasser och det som skiljer dem åt är vilket material bandet har samt vilka funktions om finns, exempelvis extra säkerhetslås baktill samt säkerhetsspänne.