Nyckelband med tryck

Nyckelband gör reklam för ditt företag

Reklamprodukter som pennor, visitkort och strumpor kan visserligen vara användbara men hamnar snart i soporna. Som företagare vill man ha en reklamprodukt som fortsätter nå och generera besökare och kunder under lång tid framöver, och det är just där nyckelband med tryck kommer in i bilden.

Alla har egentligen användning av ett nyckelband. Om man inte kör bil och har bilnycklar så har man kanske en cykel som behöver låsas, och om inte annat ett hem med tillhörande nyckel. Många har dessutom alltihop och behöver därför hålla reda på många nycklar. Med ett nyckelband sitter nyckelknippan alltid på plats och det går att fästa i byxorna, hänga runt halsen eller lägga i handväskan, för visst är det enklare att hitta nyckelknippan om den är fästad vid ett nyckelband? Precis.

Det är faktiskt så att trots att många har användning för ett nyckelband så är det sällan man köper ett själv, men när man väl har ett så följer det med en år efter år och om detta nyckelband då bär just ert företags information så kommer även företaget att exponeras för nya potentiella kunder år efter år.

Ett nyckelband med tryck kan ges till företagets anställda, delas ut på mässor och event, hängas i lobbyn eller skickas med som gåva när kunder beställer produkter. Det finns massvis med sätt att sprida reklam på och detta är ett av de smidigaste, billigaste och mest långvariga sätten som finns för det kan generera nya potentiella kunder flera år efter det att ni delat ut dem. De slits inte ut och håller därför länge, och de byts heller inte ut och får därför följa med under längre tid än andra reklamprodukter. De har även ett stort användningsområde och används faktiskt av många som en modeaccessoar, likt ett mobilsmycke, en sjal eller ett halsband.