Nyckelband med tryck

All nödvändig information på ett nyckelband

Jadå, det är fullt möjligt. Hos tsreklam.se kan ni designa era egna nyckelband och därför kan de se ut nästan precis hur ni vill och innehålla all nödvändig information om ert företag. Vill ni ha företagsnamn, telefonnummer och adress tryckta på nyckelbandet? Det löser vi. Vill ni köra stilrent och snyggt och endast ta med loggan på nyckelbandet? Inga problem. Kanske mest information ryms i en enda webbadress? Det fixar vi också.

Trots att det är en liten yta på ett nyckelband får där plats mycket information och det är ni som bestämmer hur just ert företags nyckelband ska se ut. Mycket text, lite text, stor text, liten text? Vi fixar nyckelbandet med det tryck som just ni vill ha, i de färger och det utförande som ni önskar.

För ett mycket bra pris får ni en skräddarsydd reklamprodukt till ert företag, i form av ett nyckelband med tryck. Vi är mycket tillmötesgående och vill att du som kund ska bli nöjd, därför lyssnar vi på era önskemål och designar nyckelbandet därefter. Tala om vad ni önskar så genomför vi era önskemål till punkt och pricka, men för att få ut allra mest av företagets nya reklamprodukt följer här några tips.

Försök inte få med så mycket information som möjligt med så lite text som möjligt

Ingen står och läser på ett nyckelband som far förbi i all hast, därför är det kanske onödigt att fylla det med all information som namn, adress, telefonnummer, webbplats och logga. Men samtidigt vill man ju få ut företagets budskap, dess syfte och låta potentiella kunder veta vad det egentligen är ni erbjuder i ert företag. Därför kanske en bra slogan och en webbadress är det bästa att trycka på nyckelbandet? På så sätt gör er slogan den potentiella kunden uppmärksam på vad ert företag står för, samtidigt som denne hinner se webbadressen tydligt och således enkelt kan söka upp mer information.